"ETI podpora projektantom”

0 16899 Article rating: 5.0

Dogodek " ETI podpora projektantom”, se je odvijal 13. aprila 2017 od 9. do 13.30 ure v poslovni stavbi ETI v Izlakah. Povzetek dogodka vam predstavimo v nekaj korakih:
* Predstavitev ETI produktov iz elektrotehnike
* Predstavitev GstarCAD in ETICad - uporaba  
* Predstavitev baze EKOT in izdelava ponudbe
* Ogled proizvodnje in prostorov ETI Izlake
* Nagradno žrebanje, druženje in kosilo

Kotnikovi dnevi - Radenci

0 3925 Article rating: No rating
Kotnikovi dnevi (38) so letos potekali dne 30. marca 2017 v Hotelu Radin v Radencih. Prireja ga kot že vrsto let Elektrotehniško društvo Maribor, ki se trudijo pripraviti zanimive referate in novosti, ki so potkrepljene z argumenti. Poleg predavanj se tukaj pojavijo tudi domači dobavitelji opreme, ki razstavljajo svoje novosti v preddverju konferenčne dvorane. Letošnji obisk je bil sicer nekoliko manjši kot lani, vendar nepogrešljiv v skopu celodnevnega dogodka.  Povzetki referatov: www.ed-mb.si/povzetki/povzetki%202017.pdf

Brezplačni seminar “Orodja za projektiranje in kalkulacije”

0 9945 Article rating: No rating

Na seminarju “Orodja za projektiranje in kalkulacije”, ki je potekal 20.01.16 v prostorih e-DISTI d.o.o. v Ljubljani smo predstavili posodobljeno spletno aplikacijo EKOT za kalkulacije v elektro stroki in CAD programske rešitve za načrtovanje GstarCAD 2016 ter CADprofi electric za hitro načrtovanje zapletenih elektro elementov.

12
 

Programiranje: Infomedia, oblikovanje: Mihart